Jule- og Nytårsmenuer

Julemenu 2020

Marineret julesild i friske urter

½ æg, rejer, ramsløgsmayo, karse

Blinis, røget laks, rødløgsskum

Terrin af kylling, pesto, ribs

 

Tarteletter med høns i asparges

Julesteg marineret i orangesirup, stuvet grønkål

Små ristede kartofler, krydderurter

Let sprængt andebryst glaseret i sennep, rørsukker

Soufflé med svampe, porre

Sprød rødkålssalat, solbær, ristet græskarkerner

 

Vælg mellem

Risalamande, kanelkogt kirsebær ELLER/ Æbleparfait på mandelbund, bærcoulis

175 kr. pr. kuvert

 

Julemenuen skal lunes inden servering ved køb fra 8 til 14 kuverter – vejledning medfølger

Sælges fra den 5. november til 20. december

 

Juletapas 2020

Marineret sild, æble karrysalat

½ æg, rejer, chilimayo

Sesambagt laks, estragon aioli

Fennikel pølse, grønkålspesto, mango, syltet løg

Røget mørbrad, karse, saltet mandler

2 slags oste, abrikos, oliventapanade

Julekage, squash, kanel, creme

 

130 kr. pr. kuvert.

 

Tilkøb (varm selv)

Fiskefilet, hjemmelavet remoulade, citron 15 kr.

Tartelet, høns i asparges 15 kr.

 

Sælges fra den 5. november til 21. december

 

____________________________________________________________

Nytårsmenu 2020

Kommer snart.