Jule- og Nytårsmenuer

Julen 2023

Årets julesild med syltede urter
Æg med dijonmayo rejer og ærteskud
Varmrøget laksemousse med ravigotte og friske krydderurter
Kyllingerilette med sprød rug og bagt skinke
Røget mørbrad af gris med mandler og tranebær

Butterdejsskal med høns i asparges
Sprængt julesteg glaseret med persille og citron
Små stegte kartofler med porrer
Grønkål i fløde
Soufflé med gammeldags hvidkål
Sprød julesalat

Vælg mellem
Risalamande med kanelkogt kirsebær
eller
Æble parfait på bund af mandelmarengs og bærcoulis

239 kr. pr. kuvert.

Brød og smør kan bestilles til en merpris på 30 kr. pr. kuvert.

Minimum 8 kuverter

Julemenuen skal lunes inden servering ved køb fra 8 til 15 personer. Vejledning medfølger

Sælges fra den 3. november til den 16. december 2023

Juletapas 2023

Anrettet som platte

Marineret sild m/ æblekarrysalat
½ æg med urtemayo og rejer
Koldrøget laks med ærtehummus
Kyllingerilette med sprød rug og bagt skinke
Røget mørbrad med peberrod og rødbedeskum
2 slags oste m/ oliventapenade og abrikos
Julekage med bær og frugt

Pris. pr. kuvert 179 kr.

Tilkøb/ Varm selv

Brød og smør 30 kr.
Fiskefilet m/ hjemmerørt remoulade og citron 25 kr.
Tartelet m/ høns i asparges 25 kr.

Minimum 4 kuverter

Sælges fra den 3. november til den 16. december 2023

Nytårsmenu 2023

Forret

Variation over laks
Rødbede rimmet laks & varmrøget laks
Peberrodscreme & ærteskud
Brød & smør

Hovedret

Rosa stegt kalvemørbrad
Kartoffeltårn med selleri & gl. knas
Små smør stegte kartofler m/ krydderurter
Lækker nytårssalat m/ årstidens grønt
Rødvinssauce m/ svampe & peber

Dessert

Lille islagkage m/ jordbær & lakrids på sprød bund
Bærcoulis
Petit Fours

360kr pr. kuvert.

Hovedretten skal varmes inden servering
Afhentes mellem kl. 11.30 og 14.00

Kontant betaling

Nytårs Vinmenu kan købes til – se her