Jule- og Nytårsmenuer
Julen 2023
Årets julesild med syltede urter
Æg med dijonmayo rejer og ærteskud
Varmrøget laksemousse med ravigotte og friske krydderurter
Kyllingerilette med sprød rug og bagt skinke
Røget mørbrad af gris med mandler og tranebær
Butterdejsskal med høns i asparges
Sprængt julesteg glaseret med persille og citron
Små stegte kartofler med porrer
Grønkål i fløde
Soufflé med gammeldags hvidkål
Sprød julesalat
Vælg mellem
Risalamande med kanelkogt kirsebær
eller
Æble parfait på bund af mandelmarengs og bærcoulis
239 kr. pr. kuvert.
Brød og smør kan bestilles til en merpris på 30 kr. pr. kuvert.
Minimum 8 kuverter
Julemenuen skal lunes inden servering ved køb fra 8 til 15 personer. Vejledning medfølger
Sælges fra den 3. november til den 16. december 2023
Juletapas 2023
Anrettet som platte
Marineret sild m/ æblekarrysalat
½ æg med urtemayo og rejer
Koldrøget laks med ærtehummus
Kyllingerilette med sprød rug og bagt skinke
Røget mørbrad med peberrod og rødbedeskum
2 slags oste m/ oliventapenade og abrikos
Julekage med bær og frugt
Pris. pr. kuvert 179 kr.
Tilkøb/ Varm selv
Brød og smør 30 kr.
Fiskefilet m/ hjemmerørt remoulade og citron 25 kr.
Tartelet m/ høns i asparges 25 kr.
Minimum 4 kuverter
Sælges fra den 3. november til den 16. december 2023
Nytårsmenu 2023
Forret
Variation over laks
Rødbede rimmet laks & varmrøget laks
Peberrodscreme & ærteskud
Brød & smør
Hovedret
Rosa stegt kalvemørbrad
Kartoffeltårn med selleri & gl. knas
Små smør stegte kartofler m/ krydderurter
Lækker nytårssalat m/ årstidens grønt
Rødvinssauce m/ svampe & peber
Dessert
Lille islagkage m/ jordbær & lakrids på sprød bund
Bærcoulis
Petit Fours
360kr pr. kuvert.
Hovedretten skal varmes inden servering
Afhentes mellem kl. 11.30 og 14.00
Kontant betaling
Nytårs Vinmenu kan købes til – se her