Jule- og Nytårsmenuer

Julen 2019

(OBS – Julemenu gælder fra fredag den 8. november)

Marineret julesild i vintergrønt

Æg m/ rejer og chilimayo

Sesambagt laks m/ persille-purløgs aioli og anis syltet rødløg

Frisk kyllingesalat m/ mandarin og sprød skinke

 

Tarteletter med høns i asparges

Julesteg m/ flødestuvet grønkål

Små stegte kartofler i appelsinolie

Let sprængt andebryst stegt med citrus og papaya

Soufflé med hvidkål, porre og fennikel

Julesalat med ristet græskarkerner og tranebær

 

Vælg mellem

Ris a la mande med kanelkogt kirsebærsauce eller

Parfait m/ rabarber, makroner og coulis

 

Pris pr. kuvert 175 kr.

Brød og smør kan bestilles til en merpris på 25 kr. pr. kuvert.

____________________________________________________________

Nytår 2019

Forret

Varmrøget laksemousse og rejer

Ærteskud og krydderaioli

Brød og smør

 

Hovedret

Kalvemørbrad stegt m/ sennep og frisk kværnet peber

Røsti m/ sprødt skinke og rodfrugter

Små bagte kartofler m/ frisk timian

Lækker salat m/ årstidens grønt

Sky sauce

 

Dessert

Lakrids marengs m/ brombærparfait

Mild coulis

Kransekage m/ nougat og bitter chokolade

 

255 kr. pr. kuvert.

Hovedretten skal varmes inden servering

Afhentes mellem kl. 11.30 og 14.00

Kontant betaling